Capoeira Sem Fronteiras Göteborg - logo

Träna capoeira i Göteborg

Kurser i capoeira, medlemskap och träningstider

Vi har barnträning och vuxenträning i Göteborgs centrum och välkomnar nya medlemmar. Du blir medlem genom att betala in medlemsavgiften 200 kr till Bankgiro 5403-8419 eller Swisha 123 644 71 22 . Familj betalar en medlemsavgift. Föreningen arrangerar träningar och aktiviteter som workshops, tävlingar och resor för medlemmarna. Försäkringar i samband med föreningsaktiviteter ingår i medlemsavgiften.

Anmälan till ordinarie terminsträning sker separat via Ivra Kurser (www.ivrakurser.se) där godkända medlemmar får 10% rabatt (dra av 10% från kursavgiften till Ivra kurser efter betalning av medlemsavgiften).

Barnträningar

  • Capoeira för barn 4-6 år måndagar kl 17.30-18.10
  • Capoeira för barn 7-9 år måndagar kl 18.10-18.50
  • Capoeira för barn 10-12 år måndagar kl 18.30-19.20

Vuxenträningar

  • Capoeira för ungdomar och vuxna måndagar och torsdagar fr kl 19.00
Vuxna måndagar: i Annedalsskolans gymnastiksal
Vuxna torsdagar: i Spinns lokaler (Järntorget 7, en trappa upp)


Träna med oss!

Capoeira Sem Fronteiras har kurser i capoeira för barn och vuxna med Mestre Dodô som har varit aktiv i Göteborg sedan början av 90-talet. Välkomna att träna med Göteborgs, Sveriges och en av Europas första capoeira-tränare med enorm kunskap och erfarenhet. Mestre Dodô har under ca 30 års engagemang rest och instruerat i hela världen inom capoeira. I snart 25 år har Mestre Dodô haft lokal i Göteborg som tidigare var en del av Abadá Capoeira.

Capoeira är ett spel med inslag av akrobatik, rytm, kamp och självförsvar, karakteriserad av sång och musik.

Capoeira erbjuder varierande uttrycksmöjligheter genom dansen, kampen, sången och musiken. Träningen ger ökad fysisk kontroll, bålstyrka och en välutvecklad kroppsuppfattning. Alla kan utöva capoeira oavsett ålder och kön.

Alla som tränar hos oss är automatiskt försäkrade och medlemmar hos Svenska Budo & Kampsportsförbundet.


Gilla Capoeira Sem Fronteiras - Göteborg

capoeira kampsport